Курси водіння Оболонь

Згідно з новими законами в Україні, прийнятими у 2021 році, співробітники поліції отримали право застосовувати засоби відеозапису під час спілкування з водіями різних транспортних засобів. За адміністративного правопорушення такі відеозаписи обов'язково будуть додані до протоколу.

Як правильно поводитися зі співробітниками поліції та не боятися вести діалог, розкажуть наші викладачі та інструктори з курсів водіння на Оболоні.

В «Азов Автоскул» будуть розглянуті всілякі ситуації, які можуть виникнути на дорозі, щоб майбутні водії могли впевнено почуватися і своєчасно реагувати на різні прохання поліцейських.

Ще зовсім недавно за перехід дороги в невстановленому місці або перехід перед транспортними засобами, що наближаються, пішоходи мали сплатити штраф у розмірі 51 грн. Згідно з новими законами, розмір штрафу було збільшено до 255 грн. Зміна штрафів також торкнулася і велосипедистів: за порушення правил дорожнього руху їм загрожує штраф у розмірі 340 грн. замість звичних 85 грн. Про ці та інші зміни розкажуть викладачі автошколи «Азов Автоскул» на курсах водіння Оболонь, ознайомивши майбутніх водіїв із такими важливими та корисними нововведеннями.