Автошкола на Академмістечку

В Україні було ухвалено закон, згідно з яким при викраденні авто зловмисникам загрожує позбавлення волі від 3 до 5 років. Якщо ця дія була організована цілою групою зловмисників із завданням тілесних ушкоджень, покарання передбачає арешт від 8 до 12 років з можливою конфіскацією майна (оцінюється тяжкість скоєного злочину).

Про всі закони та правила щодо власників різних транспортних засобів розповідають викладачі автошколи на Академмістечку. В результаті усі учні отримують якісну професійну підготовку.

Демократичні ціни на навчання в «Азов Автоскул»

 

В автошколі на Академмістечку були розроблені спеціальні програми навчання, які відрізняються своєю вартістю та умовами. Тому кожен учень зможе вибрати необхідний пакет на будь-який гаманець, враховуючи свої можливості та побажання.

Категорія «А» може бути відкрита в осіб, яким виповнилося 16 років, а категорія «В» – особам, які досягли 18-річного віку. Для кожного майбутнього водія в автошколі буде підібрано найбільш підходящий курс навчання з урахуванням індивідуальних особливостей, потреб та початкового рівня знань.